Veelgestelde vragen

Zijn jullie een groothandel in kaarsen en kandelaren?

Ja, wij zijn een groothandel in kaarsen en kandelaren. Wij leveren dan ook alleen aan zakelijke afnemers en niet aan particulieren. Denk hierbij aan woonwinkels, webshops, conceptstores, tuincentra, bloemenwinkels, hotels, restaurants enzovoort.

 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Onze verzendkosten bedragen €50,- in verband met palletvervoer binnen Nederland.
  • We verzenden franco vrij vanaf €500,- in Nederland en België en vanaf €850,- in Duitsland. We vervoeren onze kaarsen op pallets omdat het een kwetsbaar product is en we graag willen dat de bestelling goed bij u terecht komt.
  • Bestelt u vanaf een ander land? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.
  • Bestelt u alleen accessoires? Dan zouden we deze met PostNL kunnen opsturen. Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.
  • Uw bestelling ophalen bij Tica Trends & Trade in Aalsmeer of Venlo of op ons kantoor in Dalfsen is ook een mogelijkheid.

 

Wat is het minimale orderbedrag?

Het minimale orderbedrag bedraagt €200,-. Komt u niet aan dit bedrag? Geen probleem! U kunt onze kaarsen en accessoires ook shoppen bij Tica Trends & Trade in Aalsmeer en Venlo of bij DEKO Messezentrum in Duitsland. Bekijk hier onze verkooppunten.

 

Waar vind ik jullie verkooppunten?

U vindt onze kaarsen en kandelaren ook bij Tica Trends & Trade in Aalsmeer en Venlo of bij DEKO Messezentrum in Duitsland. Bekijk hier onze verkooppunten.

Particulieren shoppen onze producten bij Loods5 in Amersfoort en Zaandam.

 

Welke kaarsen verkopen jullie?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in kaarsen en kandelaren in verschillende formaten en veel verschillende kleuren. Zo verkopen we stompkaarsen, dinerkaarsen, buitenkaarsen, fakkels, theelichtjes, windlichten en seizoenskaarsen bijvoorbeeld met Kerst.

 

Welke kandelaren verkopen jullie?

Ons assortiment met kandelaren wisselt continu. We hebben kandelaren voor dinerkaarsen, maar ook voor waxinelichtjes en stompkaarsen. Verder verkopen wij ook kaarsenplateaus, windlichten en lantaarns.

 

Kan ik de kaarsen eerst bekijken voordat ik ze bestel?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u de kaarsen of kandelaren eerst wilt bekijken voordat u een bestelling plaatst. Dat kan! Wij hebben een showroom op ons kantoor in Dalfsen (vlakbij Zwolle). Maak even een afspraak voordat u langskomt, zodat we tijd kunnen inplannen om u te helpen en te adviseren. Daarnaast ziet u onze producten ook bij onze verkooppunten in Aalsmeer, Zaandam, Amersfoort, Venlo en Grabfeld (Duitsland).