Over Branded by

Nieuwsgierig wie er achter Branded by zitten?

 

Wij zijn (van links naar rechts) Janneke, Max, Paula, Berry en Leonie. Wij staan hier middenin ons nieuwe pand in Dalfsen vlakbij Zwolle. Max en Janneke werken in het magazijn om alle bestellingen in te pakken en Paula zorgt voor de administratie en de webshop. Jacqueline (niet op de foto) verzorgt onze stands in Venlo, zorgt dat deze er altijd tiptop uitzien en is bereikbaar voor vragen. Berry en Leonie zijn de eigenaren van Branded by. 

 

Leonie is onze duizendpoot! Zij houdt zich bezig met de webshop, social media, personeelszaken en de inkoop van onze accessoires. Daarvoor gaat ze regelmatig op pad. 

 

Berry is onze commerciele man. Hij rijdt wekelijks met een vrachtwagen vol kaarsen vanuit Dalfsen naar onze verkooppunten om onze voorraad weer bij te vullen. Verder houdt hij zich bezig met de inkoop van kaarsen en de financiële administratie.

 

Met elkaar zorgen wij ervoor dat alle winkels, webshops, horecagelegenheden, tuincentra, conceptstores in heel Nederland, België, Duitsland en eigenlijk heel Europa onze mooie kaarsen en accessoires op voorraad hebben. Heb je een vraag aan ons? Neem contact met ons op.