Citronella kaarsen

Bekijken als Rooster Lijst
Sorteer op
Terracottaschaal met citronella 20x8 cm
Om onze prijzen en producten in te zien heeft u een account nodig. Wij verkopen uitsluitend aan wederverkopers. Word klant of log in.
AccountHeeft u al een account? Log dan hier in.
Terracottaschaal met citronella 11x10 cm
Om onze prijzen en producten in te zien heeft u een account nodig. Wij verkopen uitsluitend aan wederverkopers. Word klant of log in.
AccountHeeft u al een account? Log dan hier in.

2 Items

per pagina

Ontdek de bescherming van onze citronella kaarsen

Bij Branded by, dé groothandel in kaarsen en accessoires, hebben we sinds kort ook Citronella Kaarsen. In onze uitgebreide collectie met buitenkaarsen bieden wij niet alleen een ruime keuze aan stompkaarsen voor buiten en fakkels, maar sinds kort ook Citronella Kaarsen, gehuld in stijlvolle terracotta potten.

Groothandel voor citronella kaarsen

Onze citronella kaarsen zijn een must voor warme zwoele zomeravonden. De citronella kaarsen zitten in elegante terracotta potten, en geven een warm en uitnodigend kaarslicht in de tuin of op de camping. Wij zijn een groothandel en verkopen alleen aan wederverkopers. 

Effectieve bescherming tegen muggen

De krachtige geur van citronella fungeert als een doeltreffende barrière tegen ongewenste muggen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je buitenmomenten. Of je nu een grootschalig evenement organiseert of de rust van je eigen tuin zoekt, onze citronella kaarsen bieden de ideale oplossing tegen muggen.

Groothandel in kaarsen en kandelaren

Als groothandel richten wij ons op professionele wederverkopers die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Voeg onze citronella kaarsen toe aan je assortiment en bied jouw klanten niet alleen de magie van sfeervolle buitenverlichting, maar ook praktische bescherming tegen insecten.

Bestel jouw citronella kaarsen via onze webshop of verkooppunten

Wil jij onze citronella kaarsen of onze andere buitenkaarsen bestellen? Begin met het aanmaken van een account op onze website. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, krijg je toegang tot het bestelproces. Naast online winkelen bieden we de mogelijkheid om onze producten te ontdekken en direct aan te schaffen bij onze verkooppunten in Venlo, Aalsmeer en Duitsland. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte kaarsen in onze conceptstores of het snel ophalen van bestellingen. Bij Branded by geloven we in een soepele samenwerking, van het begin van het bestelproces tot het moment dat de producten in jouw handen zijn. 

Een avond zonder muggen met onze citronella kaarsen

Bestel onze citronella kaarsen en geef jouw klanten een heerlijke avond zonder muggen.