Kampvuurtje

Bekijken als Rooster Lijst
Sorteer op
Kampvuurtje (wood torch) zonder beton
Om onze prijzen en producten in te zien heeft u een account nodig. Wij verkopen uitsluitend aan wederverkopers. Word klant of log in.
AccountHeeft u al een account? Log dan hier in.

1 Item

per pagina

Groothandel in sfeervolle kampvuurtjes

Bij Branded by bieden we sfeervolle kampvuurtjes. Neem ze op in je assortiment en koop ze nu bij ons in. Onze kampvuurtjes zijn robuuste blokken hout met een geïntegreerde lont, waardoor zowel het hout als de lont brandt. Deze unieke combinatie creëert een betoverend vuur dat ideaal is voor het verrijken van warme en zwoele avonden of koude winterse feestjes. 

Kampvuurtje of vuurpot

Onze kampvuurtjes geven de magie van een knisperend vuur, dat niet alleen warmte biedt maar ook sfeer van gezelligheid toevoegt. Het is nog het beste te vergelijken met een flinke vuurpot. Het flinke blok hout brandt lang en zorgt voor een duurzame warmtebron, terwijl de lont een extra dimensie van vlammen toevoegt.

Groothandel voor wederverkopers

Of het nu gaat om tuinfeest, de camping of een winterse borrel; onze kampvuurtjes mogen niet ontbreken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vleugje romantiek toe aan elke setting.

Eenvoudig te bestellen bij onze groothandel

Als groothandel richten we ons op professionele wederverkopers die op zoek zijn naar hoogwaardige kaarsen en accessoires. Onze sfeervolle kampvuurtjes zijn eenvoudig in grote en kleine hoeveelheden te bestellen. We streven naar een vlotte samenwerking met snelle levering. Kijk ook eens bij onze verkoopppunten in Aalsmeer, Venlo en in Duitsland. 

Ontdek de betovering van onze kampvuurtjes

Bij Branded by nodigen we je uit om de betovering van onze kampvuurtjes te ontdekken. Voeg deze unieke sfeermakers toe aan jouw assortiment en creëer een onvergetelijke buitenervaring voor jouw klanten.