Kaarsen kopen

Kaarsen kopen doet u bij Branded by omdat u bij ons alleen hoogwaardige kwalitatieve producten vindt. De kaarsen die u bij ons koopt zijn handgemaakt en de grondstoffen zijn van Europese origine. Kaarsen kopen kunt u het beste doen bij Branded by, want wij hebben een zeer ruim assortiment met onder andere stompkaarsen, dinerkaarsen, bolkaarsen en horecakaarsen.

Stompkaarsen

De stompkaarsen die u bij ons koopt zijn niet zomaar stompkaarsen. De stompkaarsen zijn voorzien van een rustiek design dat zorgt voor een sfeervolle aangelegenheid. Voordat u stompkaarsen koopt bij Branded by, kunt u kiezen uit een zeer ruim kleurenassortiment en maten. Onze stompkaarsen hebben hoge branduren waardoor u er lang plezier van kunt hebben. Kijk hier voor alle kleuren en maten stompkaarsen.

Dinerkaarsen

Maak van een diner een gezellig en sfeervol vertoeven met onze dinerkaarsen. Dinerkaarsen kunt u kopen bij Branded by, want wij hebben een ruim kleuren- en hoogte assortiment. Maak de dinerkaarsen mooi af met onze kaarsenstandaarden. Ook daarin hebben we een ruim assortiment met verschillende stijlen dat past bij uw inrichting. Bekijk hier onze dinerkaarsen.

Bolkaarsen

Bolkaarsen kopen bij Branded by en u ontvangt een trendy en populaire kaars voor in huis, tuin of horeca gelegenheid. Vanwege de unieke vorm is de bolkaars zeer gewild en enorm populair voor het opvullen van uw kaarsenplateau. De bolkaars is leverbaar in diverse kleuren. Dit ziet u ook in ons assortiment bolkaarsen.

Tuinkaarsen

Tuinkaarsen zorgen voor sfeervolle avonden in uw eigen tuin. De tuinkaarsen van Branded by geven veel warmte en sfeer op de zwoele zomeravonden in de achtertuin of tijdens een buitenevent zoals een bruiloft. De tuinkaarsen van Branded by zijn sterk en stevig waardoor ze geschikt en veilig zijn om buiten neer te zetten. De tuinkaarsen zijn voorzien van een aangenaam uiterlijk waarbij we een ruim assortiment aan kleuren hebben. De tuinkaarsen vindt u in allerlei kleuren.

Kaarsen accessoires

De kaarsen accessoires van Branded by maakt het gezellig in uw huis! Kaarsen accessoires hebben wij ruim op voorraad in diverse dienbladen, windlichten en kandelaren. De kaarsen accessoires van Branded by zoals de windlichten vallen op door de grootte en de gezellige uitstraling. De windlichten zijn geschikt voor binnen als voor buiten. Branded by heeft kaarsen accessoires in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zit er altijd iets bij dat binnen uw stijl en smaak valt.